1 Leg de schnitzels op het werkvlak en bestrooi het vlees met peper. Leg op elke schnitzel 2 plakjes spek en 2 blaadjes salie. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi rondom met zout en peper naar smaak.
2 Verhit in een koekenpan de helft van de olie. Bak de schnitzelrolletjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin aan. Draai het vuur laag en bak ze in ca. 12 min. gaar.
3 Verhit intussen in een koekenpan de overige olijfolie. Bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin en gaar.
4 Snijd intussen de appel in partjes en voeg aan het vlees toe. Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord.
5 Schenk de laatste minuut de wijn bij het vlees, zet het vuur hoog en laat 1 min. inkoken. Verdeel de varkensrolletjes met de appeljus over borden. Leg er de bimi bij. Bestrooi de bimi met het amandel- schaafsel en serveer de aardappelschijfjes erbij.
Varkensrolletjes met spek, salie en appel is een recept van Jumbo