Vegetarische kip kerrie

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Verhit in een hapjespan de helft van de olie. Fruit de ui, de knoflook en de gember 2 min. Voeg het kerriepoeder en de Thaise roerbakmix toe en bak nog 4 min.
  • 2 Voeg de kokosmelk en het bouillonketeltje toe. Verwarm de saus 5 min.
  • 3 Verhit intussen in een koekenpan de resterende olie. Bak de kipstuckjes in 3 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Doe ze bij de kerriesaus en breng op smaak met het limoensap en peper.
  • 4 Verdeel de rijst over de borden. Schep er de kip kerrie op. Serveer met de sperziebonen.

Vegetarische kip kerrie is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept