Vegetarische kiproti met paprika en komijn

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kousenband in stukken. Kook de kousenband of sperziebonen 5 min. in water met zout. Kook de eieren in 6 min. net hard.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een hapjespan. Bak de paprika 4 min. Voeg de kipstuckjes en de resterende olie toe en bak nog 2 min. Schep komijn naar smaak erdoor en bak weer 1 min.
  • 3 Voeg de sperziebonen en het water toe. Stoof de kip met de groenten nog 3 min. Pel intussen de eieren en halveer ze. Verwarm de wraps of de rotivellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 4 Leg de wraps of roti op een grote schaal. Breng de kousenband of sperziebonen en de kip op smaak met zout en peper en schep op een aparte schaal. Leg er de eieren bij. Zet de schalen samen met een klein bakje met extra gemalen komijn en zout op tafel zodat iedereen zijn eigen roti kan maken.

Vegetarische kiproti met paprika en komijn is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept