Vegetarische witlofstamp met pittige piccalilly

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Pel de eieren en snijd ze doormidden.
  • 2 Verwarm de melk met de laurier en de boter. Verwijder het laurierblaadje. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de melk tot een smeuïge puree.
  • 3 Schep de witlof en de piccalilly door de stamppot. Voeg de nootmuskaat en zout naar smaak toe. Serveer het met de hardgekookte eieren.

Vegetarische witlofstamp met pittige piccalilly is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept