Zoek
Veggie kaas-auberginetosti
4
25 min-
Jumbo
Lunchgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,5 aubergine
8 sneetjes rond witbrood
4 el olijfolie
4 el Toscaanse tapenade (bakje 150 g)
8 plakjes biologische brandnetel-uienkaas (Polder)
1 snufje zout
1 grillpan
1 tosti-ijzer
Bereiding
1
Bestrooi de plakjes aubergine aan beide kanten met zout en laat ze 5 min. liggen.
2
Verhit de grillpan. Dep de aubergine droog met keukenpapier. Bestrijk de aubergine en het brood met de olijfolie. Gril de aubergine 2 min. per kant.
3
Besmeer de helft van de sneetjes brood met de tapenade en verdeel er de kaas en de aubergine over. Dek af met de resterende sneetjes brood.
4
Bak de tosti’s in het tosti-ijzer in 5 min. goudbruin en krokant.
Veggie kaas-auberginetosti is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Veggie pita
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mackerel & Grilled veggie melt
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met artisjok en feta
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept