Vlaams stoofvlees met Duvel

4
170 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een ruime braadpan. Bestrooi het vlees met zout en peper. Strooi de bloem over het vlees en schep het om.
  • 2 Bak het vlees in 4 min. rondom bruin aan. Voeg de uien, de bleekselderij, de wortel en de kruidnagel toe en bak 3 min. mee.
  • 3 Schenk het bier in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag. Stoof het vlees in 2,5 uur afgedekt gaar. Verwarm na 2 uur de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in water met zout in 6-8 min. beetgaar. Breng het stoofvlees op smaak met zout en peper en bestrooi met het fijngehakte selderijblad. Verdeel de aardappelpuree over de borden. Schep het stoofvlees erbij en serveer met de sperziebonen.

Vlaams stoofvlees met Duvel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pizza van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van varkensvlees met Duvel
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camembertsoep met Duvel
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heten Duvel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams Vispotje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept