Volkoren appel-bessencrumble

4
45 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Kneed met de mixer of in de keukenmachine een samenhangend deeg van het meel, de boter, 2/3 van de agavesiroop en de kaneel.
  • 2 Meng in een kom de appel met de bessen en de rest van de agavesiroop en verdeel over de schaaltjes.
  • 3 Verdeel het deeg in grove kruimels en strooi over het fruit. Bak de crumbles in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Lekker met een dot lobbige, ongezoete slagroom.

Volkoren appel-bessencrumble is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-bessencrumble
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept