Volkorenmacaronisalade met pesto en parmaham

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de erwtjes in water met zout in 2 min. beetgaar. Giet de macaroni af en spoel onder stromend water koud.
  • 2 Giet ook de erwtjes af en spoel kort onder stromend water koud.
  • 3 Meng de pesto door de macaroni. Schep de erwtjes, de tomaat, de parmaham en de basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en verdeel over borden.

Volkorenmacaronisalade met pesto en parmaham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept