Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de reepjes paprika met 1 el olijfolie.
  • 2 Verhit de grillpan. Gril de paprikareepjes 4 min., of tot ze mooie roosterstrepen hebben. Gril ook het brood in de grillpan.
  • 3 Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud op een bord. Snijd de toast schuin door en leg op 4 borden. Verdeel er de paprika met de sla en het sjalotje over. Leg de geitenkaasjes op de toast.
  • 4 Klop ten slotte een dressing van de aardbeienspread, honing, resterende 3 el olijfolie en wijnazijn. Besprenkel de toast met de dressing en bestrooi met het amandelschaafsel en peper naar smaak.

Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rocketsalade met Parmaham en aardbeiendressing
20 min
Bekijk recept
Rocketsalade Met Parmaham En Aardbeiendressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade Met Parmaham En Aardbeiendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Aardbeiendressing
0-10 min -
Bekijk recept

Aardappelsalade met haring en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met avocado
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoetzure rodekool met linzen en geitenkaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met plattekaas en radijsjes
10 min
Bekijk recept