Warme kipsalade met knoflookchampignons

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan de helft van de margarine. Bestrooi de kipfilet met zout en peper en bak in 10-12 min. bruin en gaar.
  • 2 Verhit intussen in een hapjespan de rest van de margarine. Bak de champignons in 4 min. beetgaar. Schep de uienringen en de knoflook erdoor en bak nog 2 min. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Verdeel de rucola over de borden. Snijd de kipfilet in schuine plakjes en leg op de rucola. Schep de knoflookchampignons erbij en serveer de salade met de ciabatta.

Warme kipsalade met knoflookchampignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde omelet met knoflookchampignons
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Knoflookchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookchampignons
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept