Wijnhamrolletje met zongedroogde tomaat en rucola

4
10 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besmeer de plakjes luxe wijnham dun met de groene pesto. Verdeel er toefjes rucola en de fijngehakte zongedroogde tomaatjes over.
  • 2 Laat de rucola aan beide zijkanten iets uitsteken en rol de ham op. Prik eventueel vast met een tapasprikker.
  • 3 Leg de rolletjes op een schaal en strooi er geroosterde pijnboompitten over.

Wijnhamrolletje met zongedroogde tomaat en rucola is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept