Witte chocoladecake met frambozen

4
80 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.
  • 2 Klop in een keukenmachine of met een mixer 200 g boter zacht en romig. Voeg de cakemix, de eieren en 50 ml melk toe en klop het tot een glad beslag.
  • 3 Spatel 100 g chocolade door het beslag. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Laat de cake op een rooster afkoelen.
  • 4 Klop in een keukenmachine of met een mixer de resterende 100 g boter zacht en romig. Voeg de overige melk en de mix voor de botercrème toe en klop 30 sec. op de laagste stand. Klop vervolgens de botercrème op een hogere stand in nog ca. 1 min. luchtig.
  • 5 Versier de cake met de botercrème en bestrooi met de frambozen en rest van de witte chocolade.

Witte chocoladecake met frambozen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept