1 Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad goudbruin en strooi op een bord. Leg de kipdijlapjes tussen vershoudfolie en sla met een pan plat.
2 Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de rode peper met de helft van de gember 1 min. Voeg de kip met de sojasaus toe en bak 15 min. zachtjes. Keer regelmatig.
3 Kook de broccoli in water met zout in 4-5 min. knapperig gaar. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4 Verhit in een wok 1 el olie. Fruit de rest van de gember met de cashewnoten. Schep de broccoli en de hoisinsaus erdoor.
5 Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg de limoenrasp, het -sap en de honing aan de kip toe. Verdeel de noedels met de kip en de broccoli over 4 borden en bestrooi met het sesamzaad.
Wokbroccoli hoisin met zoete kip is een recept van Jumbo