Zalm met chili en limoen

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 ?C. Wrijf de zalmfilet in met de helft van de chili explosion en de helft van de roasted garlic & pepper. Leg de zalmfilet op de bakplaat en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
  • 2 Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Meng intussen de tomaatjes met de dille, de bosui en de resterende chili explosion en garlic & pepper. Breng op smaak met het sap van de limoen en de overige olijfolie.
  • 3 Verdeel de zalmfilet over borden. Schep er de tomatensalade bij en serveer met de krieltjes.

Zalm met chili en limoen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept