Zoete aardappel-paksoistamppot met Thaise sticks

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een wok 1 el kokosolie. Fruit de sjalot. Voeg de kerriepoeder en de paksoi toe en bak al omscheppend 4 min. Draai het vuur uit.
  • 2 Verhit intussen 1 el kokosolie in een koekenpan. Bak de Thaise sticks in 6 min. rondom bruin. Verwarm de kokosmelk in een steelpan.
  • 3 Giet de aardappelen af en stamp ze met de kokosmelk tot een smeuïge puree. Zet de pan op laag vuur en schep het paksoimengsel erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de stamppot over 4 borden en leg er de Thaise sticks bij.

Zoete aardappel-paksoistamppot met Thaise sticks is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Noedelsalade met garnalen en peultjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische gehaktsticks met komkommertopping
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootlaagjestaart met koffiecrème
1u5 min Gebak
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept