Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte

4
25 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van de citroen en pers het sap eruit. Houd een theelepeltje sap apart. Doe de rasp en de rest van het sap samen met de bosvruchten en 3/4 van de basterdsuiker in een steelpan en breng het al roerend aan de kook. Laat het ca. 2 min. doorkoken en doe het in een kom. Laat het afkoelen.
  • 2 Splits de eieren en klop met een mixer de eiwitten met de rest van de suiker en het citroensap in een vetvrije kom stijf.
  • 3 Klop daarna de dooiers met de slagroom tot een romige crème.
  • 4 Giet het eiermengsel in de pan en bak de omelet op laag vuur. met een deksel op de pan. in ca. 10 min. gaar. Snijd de omelet op een snijplank in punten. Serveer de punten dubbelgeklapt met een flinke schep bosvruchtencompôte ertussen en bestrooi met poedersuiker.

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept