Zoete stoofpeertjes met gember en kaneel

4
50 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de wijn in een steelpan. Voeg de gember, de kaneel en de rietsuiker toe en breng aan de kook.
  • 2 Halveer intussen de peertjes. Voeg ze toe aan de wijn. Voeg zo veel water toe dat de peertjes net zijn bedekt. Stoof de peertjes met de deksel op de pan in 40-45 min. gaar.
  • 3 Laat de peertjes in de siroop iets afkoelen. Eet ze warm of op kamertemperatuur.

Zoete stoofpeertjes met gember en kaneel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept