1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit in een braadpan de helft van de olie. Bestrooi de kippenbouten met zout en bak ze rondom bruin aan. Voeg de groenten, knoflook, rode peper en ananas toe en bak 2 min. mee.
2 Voeg de rietsuiker, het limoensap, het bouillontablet met het water en de ketchup toe en breng aan de kook.
3 Dek de pan af met een deksel of schep het vlees in de braadslede en dek af met aluminiumfolie. Stoof de kippenbouten 20 min. in de voorverwarmde oven.
4 Verwijder de aluminiumfolie en schuif de kippenbouten 15 min. terug in de oven. Kook intussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de laatste 2 el olie in een wok. Bak de koolreepjes in 4 min. gaar.
5 Verdeel de mihoen met de koolreepjes over de borden. Schep er de zoetzure kippenbouten bij. Bestrooi met het sesamzaad.
Zoetzure kippenbout met mihoen is een recept van Jumbo