Zoetzure rodekool met linzen en geitenkaas

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een wok de olijfolie. Bak de rodekool al omscheppend in 6 min. beetgaar. Rooster het brood in de broodrooster krokant. Snijd de toast schuin door.
  • 2 Voeg de stroop en de wijnazijn aan de rodekool toe en bak nog 3 min. Schep de linzen, de tijm en zout en peper naar smaak erdoor en warm 2 min. mee.
  • 3 Verdeel de rodekool over 4 borden. Verkruimel de geitenkaas grof erboven. Serveer met de volkorentoast.

Zoetzure rodekool met linzen en geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept