Zuurkoolstamppot met champignons

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken, voeg water toe en zout naar smaak. Verdeel de zuurkool erover en kook alles in een ruime pan in 20-25 min. gaar.
  • 2 Snijd de champignons in vieren. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verhit de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.
  • 4 Bak de knoflook en de tijm 2 min. mee.
  • 5 Voeg het hete water en peper en zout naar smaak toe en laat alles zachtjes koken.
  • 6 Giet de aardappelen met de zuurkool af en stamp ze fijn.
  • 7 Verdeel het champignonmengsel erover en serveer met de worst.

Zuurkoolstamppot met champignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept