Spaghetti cacio e pepe

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Pecorino Romano kaas boven een kom. Voeg versgemalen zwarte peper toe naar smaak.
  • 2 Schep 5 el van het spaghettikookvocht bij de kaas en roer tot je een dikke crème hebt. Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op. Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de spaghetti en de pecorinocrème toe. Roer tot de spaghetti overal bedekt is met een gelijkmatig laagje kaas met peper. Voeg eventueel meer kookvocht toe om de pasta extra smeuïg te maken. Serveer direct.

Spaghetti cacio e pepe is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept
Spaghetti cacio e pepe met broccolisalade
15 min
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept
Garnaalbrochettes met groene pepe
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept