Bruschette peperonata en ansjovis

14
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken. Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes en meng met 2 el olie uit het blikje. Besmeer hier het brood mee en rooster ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven.
  • 2 Snijd ondertussen de paprika's in reepjes. Neem de bruschette uit de oven, leg op een schaal en verdeel de paprika erover. Besprenkel met de rodewijnazijn en garneer met de tuinkers.

Bruschette peperonata en ansjovis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept