Bruschette met paprikapaté

14
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken. Besprenkel de bovenkanten met de olijfolie. Rooster het brood ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven.
  • 2 Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Doe de peper in een keukenmachine met de walnoten, 50 g zongedroogde tomaatjes, de gegrilde paprika en de salie. Maal tot een grove paté. Snijd nog eens 80 g zongedroogde tomaatjes in reepjes. Neem de bruschette uit de oven, leg op een schaal en verdeel de paté erover. Garneer met de reepjes tomaat.

Bruschette met paprikapaté is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept