1 Snijd de ui in dunne ringen en doe samen met de tuinerwten in een kom. Giet er kokend water over en laat staan tot gebruik.
2 Pers de limoen uit en snijd de koriander fijn. Snijd de papaja overlangs doormidden, verwijder met een lepel de zaadjes en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes van 2 x 2 cm. Laat de ui en tuinerwten uitlekken en meng met de papaja, 3 el limoensap en de koriander. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3 Verhit de olie in een wok en roerbak de helft van de spinazie 1 min. Voeg de rest van de spinazie toe en zet het vuur uit. De spinazie blijft zo deels knapperig. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel eerst de spinazie en dan het papajamengsel over een schaal. Verkruimel de geitenkaas erboven. Serveer direct.
Papajasalade met limoen en geitenkaas is een recept van Albert Heijn