Lente-minestrone

4
30 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olijfolie in een kookpot. Fruit de ui, de knoflook en de selder 10 min op een zacht vuur, tot ze zacht zijn. Voeg de aardappelen toe en driekwart van de asperges, van de erwten en van de tuinbonen. Strooi er ook de Parmezaan bij en laat 5 min sudderen.
  • 2 Giet er de bouillon bij , breng aan de kook en laat 20 min sudderen tot de groenten heel zacht zijn en uit elkaar vallen. Voeg de rest van de asperges, erwten en tuinbonen en alle sluimererwten toe en laat nog 6 à 8 min sudderen op een zacht vuur.
  • 3 Zet de minestrone van het vuur, voeg de gehakte peterselie en basilicum toe en dien de soep op, bestrooid met blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.

Lente-minestrone is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Minestrone met ricottapesto
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone van jonge groentjes en pesto
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde avocado
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept