Papillot van kabeljauw en venkel met aardappelen en rucola-pesto

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de vis met zout en peper. Verdeel de plakken venkel en aardappel over 4 vellen bakpapier en kruid met zout en peper. Leg er de kabeljauwfilets op en besprenkel met citroensap en olijfolie. Leg op elk stuk vis een schijfje citroen, een takje tijm en een laurierblad.
  • 2 Sluit de papillotten en zet ze 20 min in de oven.
  • 3 Mix intussen de rucola fijn met de amandelen, parmezaan en olijfolie. Kruid met zout en peper en dien de pesto op bij de vispapillotten.

Papillot van kabeljauw en venkel met aardappelen en rucola-pesto is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept