IJsblokjes met een twist

Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ijsblokjes met enkele takjes rozemarijn Voeg plukjes rozemarijn toe aan het water voor de ijsblokjes en laat 3 u bevriezen in de diepvriezer. Een echte boost voor bijvoorbeeld gin-tonic.
  • 2 Ijsblokjes met mangosap Leng het mangosap aan met een beetje water. Giet het in de ijsblokjesbak en laat 3 u bevriezen in de diepvriezer. Geeft een exotisch tintje aan schuimwijn of sinaasappelsap.
  • 3 Ijsblokjes met appelsap/kiwisap Leng het appelsap of kiwisap aan met een beetje water. Vul hiermee de ijsblokjesbak en laat 3 u bevriezen in de diepvriezer. Perfect in een glas vruchtenlimonade.
  • 4 Ijsblokjes met ananas, in kleine stukjes Voeg de blokjes ananas toe aan het water voor de ijsblokjes en laat 3 u bevriezen in de diepvriezer. Een lekkere verrassing in piña colada.
  • 5 Ijsblokjes met muntblaadjes Voeg blaadjes munt toe aan het water voor de ijsblokjes en laat 3 u bevriezen in de diepvriezer. Een mojito is niet helemaal af zonder deze finishing touch!

IJsblokjes met een twist is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met romige tonijn gevulde aardappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandel-kaneeltwists
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ravioli met broccoli en tonijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rosé Piscine
10 min Snack
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept