1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de cashewnoten goudbruin in een droge braadpan. Haal ze uit de pan en hak ze grof. Verhit een beetje olijfolie in de braadpan en fruit er de ui en de knoflook glazig in. Voeg de spinazie en de gehakte noten toe en laat goed verwarmen.
2 Klop de eieren los en kruid ze met zout en peper. Verkruimel de feta en voeg hem toe aan de eieren. Giet het eimengsel over de spinazie en meng.
3 Bekleed een rechthoekige taartvorm met bakpapier. Leg er de vellen filodeeg in en laat ze over de randen van de vorm hangen. Schep er het spinaziemengsel in en sluit de millefeuille door de deegranden naar binnen over de vulling te vouwen. Bak 25 min in de oven. Roer alle ingrediënten voor de yoghurtsaus door elkaar en dien op bij de millefeuille.
Millefeuille met feta en spinazie is een recept van Simply you
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)