Zarzuela

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de vis met zout en peper en snij hem in blokjes. Verhit een beetje olijfolie in een grote kookpan en fruit er de ui en de knoflook in. Voeg de paprika, de tomaten, de tomatenpuree en het pepertje toe en laat 5 min sudderen.
  • 2 Voeg het laurierblad en het paprikapoeder toe en kruid met zout en peper. Giet de witte wijn en het citroensap erbij en meng.
  • 3 Leg de vis in de pan en laat 5 min meekoken. Voeg dan de schelpjes, de mosselen en de scampi’s toe en laat nog 5 min sudderen. Dien op, afgewerkt met plukjes peterselie.

Zarzuela is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept