Aspergegratin met gerookte zalm

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel alle asperges, snij van de witte asperges de houtige onderkant weg en schil ze met een dunschiller. Snij ze in stukken en laat ze 5 min koken in licht gezouten water. Voeg dan de groene asperges toe en laat nog 5 min koken. Laat uitlekken en spoel onder koud water. Zet apart.
  • 2 Laat de ui licht kleuren in een nootje boter, giet er de wijn bij en laat inkoken. Voeg de bouillon en de room toe en laat 3 min koken. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
  • 3 Schik de asperges en de zalm in een beboterde ovenschaal, giet er de saus over en bestrooi met mozzarella. Zet 15 à 20 min in de oven. Werk af met de tijm.

Aspergegratin met gerookte zalm is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige aspergegratin
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aspergegratin met hesp
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergegratin
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillon met aspergegratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept