Geroosterde lente-uitjes met feta, basilicum en venkelzaadjes

4
5 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een groot stuk van het groene deel van de lente-uitjes weg. Snij de uitjes in de lengte doormidden.
  • 2 Plet de venkelzaadjes in de vijzel. Besprenkel de lente-uitjes met 1 el olij folie en bestrooi met de venkelzaadjes. Kruid met zout en peper en rooster ze aan beide kanten in een grillpan.
  • 3 Schik de uitjes op de borden, verkruimel de feta erover en voeg de tomaten en het basilicum toe. Strooi er plukjes venkel over en werk af met een paar druppels olij folie en peper.

Geroosterde lente-uitjes met feta, basilicum en venkelzaadjes is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige rodekool
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Penne con salsiccia e asparagi (penne met saucijsjes en asperge)
30 min-
Bekijk recept
Wraps met bietjes, appel & geitenkaas
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept