Hotdog met beignets op z’n Mexicaans, met romige limoensaus

4
4 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de tarwebloem met de maïsbloem, het bakpoeder, de bruine suiker en het zout. Maak een kuiltje in het midden en doe daar de zure room, de maïskorrels, het bier, het limoensap en de chilipeper in. Meng goed en vorm hiervan 6 à 8 beignets.
  • 2 Verwarm de olie op een matig vuur in een braadpan. Bak er de beignets 4 min in en draai ze regelmatig om. Laat ze uitlekken en hou ze warm.
  • 3 Maak de saus door de yoghurt te mengen met het limoensap. Kruid met zout en peper. Snij de broodjes open en vul ze met sla, avocado en de beignets. Strooi er cheddar en chilipeper in dunne ringetjes over. Werk af met een dun plakje limoen en platte peterselie en nappeer met de yoghurtsaus.

Hotdog met beignets op z’n Mexicaans, met romige limoensaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met cashewnoten-limoensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hotdog op de bbq
25 min Snack
Bekijk recept
Braadworst-hotdog
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spicy Latin hotdog
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hotdog-chiliwafels
30 min-
Bekijk recept