Panna cotta met blauwe en rode bessen en citroen

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de room op een zacht vuur en haal van het vuur zodra de room kookt. Snij de vanillestokjes door, schraap het merg eruit en voeg het merg en de stokjes toe aan de room. Laat trekken. Week de gelatine 15 min in koud water. Haal de vanillestokjes uit de room.
  • 2 Verwarm de room opnieuw. Haal weer van het vuur, voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat oplossen in de room. Voeg de suiker toe en meng.
  • 3 Vul glaasjes met dit mengsel en zet ze minstens 4u in de koelkast. Werk af met blauwe en rode bessen en dien op met een schijfje citroen.

Panna cotta met blauwe en rode bessen en citroen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept