Visburger met komkommer-ananassalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommers, snij ze in dunne plakjes en leg ze in een kom. Meng de azijn met de suiker en het zout en besprenkel hiermee de plakjes komkommer. Voeg de dille toe en laat marineren.
  • 2 Meng voor de saus de ananas met de peterselie, het rode pepertje en het limoensap. Kruid met zout en peper en zet apart. Mix voor de visburgers in de keukenrobot de stukjes vis met de lente-uitjes, het ei en het paneermeel. Laat de machine draaien tot je een homogene massa krijgt. Kruid met zout en peper en vorm burgers van het mengsel.
  • 3 Frituur de burgers op een matig vuur in hete olie. Zet de broodjes even onder de grill. Leg op elke onderste helft plakjes komkommer, ananassaus, blaadjes sla en 1 visburger. Dek af met de bovenste broodhelft.

Visburger met komkommer-ananassalade is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Meloen-ananassalade
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept