1 Snij het varkensvlees over de hele lengte horizontaal bijna doormidden. Vouw het open en wrijf erover met het teentje knoflook.
2 Vul de varkenshaasjes met een mengsel van de gedroogde tomaatjes, brie, oregano en pistachenoten. Kruid met zout en peper. Sluit de haasjes opnieuw en wikkel ze in pancetta. Bind het geheel vast met keukentouw. Bak 10 min op de barbecue tot het vlees aan alle kanten goudbruin is (keer de haasjes geregeld om). Zet het rooster hoger en laat nog 25 min bakken, terwijl je het vlees geregeld omdraait.
3 Meng de groenten met olijfolie en met de sambal. Kruid met zout en peper. Schep ze in een schaal van inox en bak ze 25 min op de barbecue. Dien het vlees op met de groenten, bestrooid met lente-ui en blaadjes oregano.
Gevuld varkenshaasje met gegrilde groenten is een recept van Simply you