Zalm in papillot met bloemkoolcouscous

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bloemkool in grove stukken en mix ze dan in de blender tot korrels met de grootte van griesmeel.
  • 2 Beboter vier vellen bakpapier en leg er telkens een zalmfilet op. Schep er bloemkoolcouscous over, aardappelblokjes, lente-ui, tijm, kappertjes, olijven en enkele roze peperbessen. Kruid met zout en peper.
  • 3 Giet bij elke papillot 2 el witte wijn en sluit de pakketjes. Bak ze 15 min op de barbecue.

Zalm in papillot met bloemkoolcouscous is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcouscous met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcouscous
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous van bloemkool met wortel
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Arabische bloemkoolsoep en bloemkoolcouscous met pijnboompitjes
30 min-
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept