Tempura van bloemkool, met limoen-yoghurtsaus

4
5 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de frituurolie tot 180°C. Meng het maïszetmeel met de bloem, het kerriepoeder en een snuifje zout, voeg het ijskoude water toe en roer tot een glad beslag.
  • 2 Dompel de bloemkoolroosjes in het beslag en frituur ze meteen goudbruin in de hete olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Roer alle ingrediënten voor de yoghurtsaus door elkaar. Dien de tempura van bloemkool op met de limoen-yoghurtsaus.

Tempura van bloemkool, met limoen-yoghurtsaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept