Asperges met champignons, Italiaanse ham en kruidenpesto

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges met een dunschiller en snij de onderkant weg. Snij de asperges in stukjes van 3 cm, blancheer ze 2 min in licht gezouten kokend water en giet af.
  • 2 Laat de boter smelten in een braadpan en bak de asperges kort op een hoog vuur. Kruid met zout en peper, schep de asperges uit de pan en hou ze warm. Bak de champignons in dezelfde pan met de knoflook. Voeg de asperges toe en laat op een zacht vuur verder bakken.
  • 3 Maak de kruidenpesto door alle ingrediënten samen glad te mixen. Kruid met zout en peper. Verdeel de asperges met champignons over de borden. Werk af met sneetjes ham en pecorinoschilfers en dien op met de kruidenpesto.

Asperges met champignons, Italiaanse ham en kruidenpesto is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Groene kruidenpesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kreeft met zuiderse kruidenpesto
0 min
Bekijk recept
Provencaalse Scholfilets Met Tuinboontjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kruiden pesto
0 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept