Gegrilde dorade met rozemarijn en brochettes van champignons en ui

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak 3 takjes rozemarijn en 3 teentjes knoflook fijn. Meng ze met wat olijfolie, zout en peper.
  • 2 Maak vier inkepingen in het vel van elke dorade, aan beide kanten, en smeer in met het rozemarijn-knoflookmengsel. Vul de buikholte van de vissen op met de schijfjes citroen en de resterende rozemarijn. Klem de vissen in een visrooster en bak ze op de barbecue tot ze goudbruin kleuren. Draai ze geregeld om.
  • 3 Meng de peterselie met het resterende (geperste) teentje knoflook en voeg een scheutje olijfolie toe. Kruid met peper. Meng deze bereiding met de champignons en de stukken ui. Rijg beide groenten aan spiesjes en bak ze 8 min op de barbecue. Dien de brochettes op bij de vis en geef er partjes citroen bij.

Gegrilde dorade met rozemarijn en brochettes van champignons en ui is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept