Gevulde aardappelen met haring

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon en kook ze 10 min in hun schil in licht gezouten water. Giet af, verpak elke aardappel in een stuk aluminiumfolie en bak ze 10-15 min op de rooster van de barbecue, of in de voorverwarmde oven op 200°C.
  • 2 Haal de aardappelen van de rooster of uit de oven en maak een insnijding zodat je ze kunt vullen. Snij de haringfilets in stukjes van 3 cm. Sprenkel er 6 el warme olijfolie en het limoensap over. Kruid met zout en peper en laat kort marineren.
  • 3 Maak de vulling: meng alle ingrediënten behalve de rode ui en vul hiermee de aardappelen. Leg er de stukjes haring op, verdeel er de plakjes rode ui over en besprenkel met de rest van de verwarmde olijfolie.

Gevulde aardappelen met haring is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept