Quinoasalade met Thais rundvlees

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  • 2 Verhit 2 el olijfolie in een grote braadpan en bak er alle groenten (behalve de andijvie) in tot ze net zacht worden maar nog knapperig zijn. Kruid naar smaak met zout en peper. Meng de quinoa met de andijvie en schep er de gare groenten door. Laat afkoelen in de koelkast. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
  • 3 Verhit een braadpan, giet er 1 el olijfolie in en bak het vlees 1 min aan beide kanten. Laat 5 min rusten, verpakt in aluminiumfolie, en snij het dan in plakken. Strooi de gehakte nootjes over de quinoasalade, giet er de vinaigrette bij en meng voorzichtig. Dien op met het vlees.

Quinoasalade met Thais rundvlees is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept