Champignons en courgettes in olie, met knoflook en aromatische kruiden

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de champignons schoon en laat ze op een zacht vuur 10 à 15 min sudderen in een mengsel van 2/3 water en 1/3 azijn. Voeg naar smaak zout toe. Laat de champignons 1 u uitlekken op een schone keukenhanddoek.
  • 2 Rooster ondertussen de courgettes. Leg de champignons en de geroosterde courgettes in brandschone glazen bokalen en voeg de gepelde teentjes knoflook, het pepertje en de kruiden toe. Overgiet tot boven met olijfolie.
  • 3 Sluit de bokalen hermetisch af. Een week later kun je er al van eten, en ze blij ven ongeveer 4 maanden goed.

Champignons en courgettes in olie, met knoflook en aromatische kruiden is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept