Cake met Parmezaan, aubergines en basilicum

6
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een kom de bloem met het bakpoeder, de Parmezaan en een snuifje zout. Klop in een andere kom de eieren los met de olijfolie en de kurkuma.
  • 2 Giet dit mengsel bij de bloem en meng tot een mooi glad deeg. Voeg de blokjes aubergine en het basilicum toe en meng.
  • 3 Beboter een cakevorm van 24 cm lang en bekleed met een vel bakpapier. Giet er het deeg in en bak 50 min in de oven. Steek een mes of prikker in de bovenkant van de cake. Als het er droog weer uitkomt, is de cake gaar. Dien warm of koud op.

Cake met Parmezaan, aubergines en basilicum is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept