Vistortilla’s met avocado en gekaramelliseerde rode ui

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de balsamicoazijn met de honing, voeg de ringen rode ui toe en laat 10 min karamelliseren.
  • 2 Meng de yoghurt met de helft van de koriander en het limoensap. Kruid met zout en peper.
  • 3 Wentel de visfilets door de bloem en bak ze goudbruin in een nootje boter. Leg op elke tortilla een visfilet, een beetje ijsbergsla, plakjes avocado, verse koriander, rode ui en wat chilipeper. Besprenkel met de yoghurtsaus.

Vistortilla’s met avocado en gekaramelliseerde rode ui is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse vistortilla's
30 min-
Bekijk recept
Bijzondere Vistortilla'S
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept