1 Doe de losgeklopte eieren, de bloem en het paneermeel - gemengd met het kerriepoeder - in drie aparte borden. Kruid de kalkoenlapjes met zout en peper.
2 Wentel de lapjes achtereenvolgens door het ei, de bloem en het gekruide paneermeel. Bak ze in de olijfolie tot ze mooi goudbruin en krokant zijn. Haal ze uit de pan en hou ze warm. Laat in de pan de sjalotringen kleuren.
3 Bak in een pannetje het pepertje in olijfolie. Voeg de linzen toe en laat 5 min bakken. Voeg de spinazie toe en schep alles door elkaar. Kruid met zout en peper. Dien op met de kalkoenlapjes, de sjalotten en geroosterde pittabroodjes.
Krokante kalkoen met linzen en spinazie is een recept van Simply you
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)