1 Snij de mignonettes in de lengte tot 2/3 horizontaal in. Vul ze op met telkens 1 sneetje pancetta en 1 sneetje parmezaan. Sluit ze opnieuw, leg er een sneetje pancetta bovenop en bind het geheel op met keukentouw.
2 Bak het vlees aan beide kanten in een nootje boter. Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Maak de saus door de aanbaksels in de pan te deglaceren met een beetje water. Roer een papje van het maïszetmeel en wat water en dik hiermee de saus in. Voeg 1 gesnipperde lente-ui toe en kruid met zout en peper.
3 Bak de bloemkool al roerend 2 min in een nootje boter. De groente mag nog knapperig blijven. Kruid met zout en peper. Voeg de peterselie, dragon, de rest van de lente-ui, het pepertje en het limoensap toe. Dien deze groentecouscous op bij het vlees en de saus.
Varkensvlees met pancetta, bloemkoolcouscous en dragon is een recept van Simply you