Varkensvlees met pancetta, bloemkoolcouscous en dragon

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de mignonettes in de lengte tot 2/3 horizontaal in. Vul ze op met telkens 1 sneetje pancetta en 1 sneetje parmezaan. Sluit ze opnieuw, leg er een sneetje pancetta bovenop en bind het geheel op met keukentouw.
  • 2 Bak het vlees aan beide kanten in een nootje boter. Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Maak de saus door de aanbaksels in de pan te deglaceren met een beetje water. Roer een papje van het maïszetmeel en wat water en dik hiermee de saus in. Voeg 1 gesnipperde lente-ui toe en kruid met zout en peper.
  • 3 Bak de bloemkool al roerend 2 min in een nootje boter. De groente mag nog knapperig blijven. Kruid met zout en peper. Voeg de peterselie, dragon, de rest van de lente-ui, het pepertje en het limoensap toe. Dien deze groentecouscous op bij het vlees en de saus.

Varkensvlees met pancetta, bloemkoolcouscous en dragon is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept