Gemarineerde lamskoteletten, couscous en saus met mandarijn en gember

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de look, de gember, het citroensap, de olijfolie en de kruiden door elkaar. Laat daarin het vlees 1 u marineren. Doe de couscous in een kom en giet daarover de warme bouillon. Bedek en laat 5 min zwellen. Maak de korrels van de couscous los met een vork, giet er een scheut olijfolie over en voeg er de blokjes paprika, de tomaten, de munt en de peterselie aan toe.
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de saus, behalve de koriander en het maiszetmeel, door elkaar en laat op een zacht vuurtje warm worden. Los het maiszetmeel op in een beetje water en voeg het toe aan de saus. Laat nog 5 min koken. Doe de koriander er net voor het opdienen bij.
  • 3 Bak de koteletten 3 min aan elke kant. Dien op met de couscous en de saus. Werk af met dunne schijfjes mandarijn.

Gemarineerde lamskoteletten, couscous en saus met mandarijn en gember is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept