1 Laat voor de bechamelsaus de boter smelten in een pannetje. Voeg de gezeefde bloem toe en klop op tot het mengsel ruikt naar gebak. Voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe. Voeg de helft van de geraspte kaas toe, kruid met zout, peper en nootmuskaat en meng tot de saus indikt.
2 Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de courgettes kort in olijfolie. Giet een laagje bechamelsaus op de bodem van een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Schik daarop drie plakken ham, de helft van de courgettes, van de tomaten en van de mozzarella. Giet er de helft van de resterende bechamelsaus over.
3 Leg weer een laagje lasagnevellen en herhaal alle laagjes. Eindig met bechamelsaus en strooi de overgebleven geraspte kaas over de schotel. Bak 30 min in de oven.
Lasagne met ham, courgette, tomaat en mozzarella is een recept van Simply you