Tagliatelle met kip en salie

4
12 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilet in reepjes en kruid ze met zout, peper en cayennepeper. Verhit de olie in een grote braadpan en bak er de kip gaar en goudbruin in.
  • 2 Snij de gedroogde tomaten in kleine dobbelsteentjes en doe ze bij de kip in de pan, samen met de room en de sherry. Breng langzaam aan de kook. Snipper de salie en voeg samen met de olijven toe aan de saus. Kruid met een draai van de pepermolen en een snuifje zout.
  • 3 Breng een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Dompel er de tagliatellle in onder en laat beetgaar koken. Laat de pasta uitlekken en voeg dan toe aan de kip met de saus. Meng voorzichtig en verdeel over vier verwarmde borden. Versier met blaadjes salie en dien op.

Tagliatelle met kip en salie is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept