Gevulde aardappelen met knolselderstoemp en gehakt

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op220°C. Kook de aardappelen 15 min in licht gezouten, kokend water. Stoof de selder aan in 20 g boter. Voeg een beetje water toe en laat pruttelen. Kruid met peper en zout.
  • 2 Laat de aardappelen uitlekken. Snij de top eraf en hol ze voorzichtig uit. Plet de vulling en voeg er de blokjes knolselder aan toe. Plet alles samen, voeg het ei en de rest van de boter toe. Meng goed dooreen en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bak het gehakt rul samen met de lente-ui, voeg dit bij de selderstoemp en vul daarmee de aardappelen. Strooi er wat cheddar over en zet 15 min in de oven. Dien op met een tomatensalade.

Gevulde aardappelen met knolselderstoemp en gehakt is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept